NapiRelax

Meditáció és tudatosság
a zsebedben!

NapiRelax mobilapp

Szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az élet pozitív hozzáállással?

Az INVERSUM NapiRelax mobilapplikációval ezt most megteheted!

INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp

VÁLTOZTASS A GONDOLKODÁSODON ÉS A HOZZÁÁLLÁSODON MEDITÁCIÓVAL!

Használd fel a 2 hetes meditációs programtervünket arra, hogy pozitívra hangold a hozzáállásodat és kipróbáld, milyen hatással van ez a mindennapjaidra!

Miről szól a 2 hetes POZITÍV GONDOLKODÁS programterv?

2 héten át minden nap elvégzel 2 vezetett meditációt: egyet reggel, ébredés után, és egyet este, lefekvéskor.

A célunk, hogy Te is megtapasztald a 2 hét alatt, hogy mennyivel könnyebben éred el a céljaidat és lehetsz kiegyensúlyozottabb a mindennapokban, ha felhasználod a rendszeres meditálást a pozitívabb hozzáállás érdekében.

Ehhez összeállítottunk Neked egy 2 hetes, speciális, meditációs programtervet, amit ingyenesen letölthetsz!

HOGYAN SEGÍTHET A MEDITÁCIÓ A GONDOLKODÁSMÓD MEGVÁLTOZTATÁSÁBAN?

A meditáció a legjobb természetes stresszlevezető eszköz, amit számos kutatás bizonyít. A kevesebb stressz csökkenti az érzelmi befolyásoltságot, ezáltal objektívebben (pánik nélkül) vizsgálhatod az addig negatívnak látszó eseményeket is.

⏩ A célirányos meditációkkal az elmédet többek között a pozitív szemléletre hangolhatod, hogy a tudatalatti automatizmusok és a megszokások megváltozzanak.

⏩ A rendszeres ellazulás nyugodtabbá és energikusabbá tesz, ami megkönnyíti az életed eseményeinek több oldalról történő vizsgálatát.

⏩ A meditációk gondoskodnak róla, hogy feszültebb időszakban is jól érezed magad a bőrödben és tudatosabb legyél a mindennapokban.

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATSZ, HA ELVÉGZED A 2 HETES PROGRAMTERVET?

✅  Már az első néhány meditációval is megtapasztalhatod, hogy mennyivel nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb vagy.

✅  Megszabadulsz az elmúlt évek alatt feltorlódott feszültségektől, ezért kevésbé billentenek ki a mindennapos kellemetlenségek.

✅  Megtapasztalhatod, hogy könnyebben veszed észre az élet napos oldalát, ami javít a hangulatodon és motiváltabbá tesz.

✅ Észreveheted, hogy sikereket érsz el, hogy kevésbé fáradsz el, és ezért jobban élvezed a hétköznapjaidat is.

MIT KELL TENNED AHHOZ, HOGY RÉSZT VEHESS A 2 HETES PROGRAMBAN?

  1. Töltsd le a NapiRelax INGYENES, 2 hetes meditációs programját!

  2. Ha még nem tetted meg, akkor töltsd le az INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp-ot az App Store-ból vagy a Google Play-ből!

  3. Ha még nem tetted meg, akkor vásárold meg a HAVI előfizetést! Ez mindössze 3.800 Ft, de az első hónap kedvezményesen csak 2.900 Ft.

  4. Kezd el a programtervet még ma és haladj végig a kijelölt meditációkon reggel és este!


Ha szükségét érzed, akkor természetesen felcserélheted a program meditációit, de érdemesebb azon a tervek szerint haladnod és legfeljebb csak néhány alkalommal eltérni attól.

Akkor se ess kétségbe, ha 1-2 alkalom kimarad, ez bárkivel előfordulhat, ebben az esetben folytasd a soron következő meditációval.

Ha pedig menet közben bármi kérdés felmerül, akkor írj nekünk az info@inversum.eu címre, örömmel segítünk!

Arra bíztatunk, hogy tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy meglásd az élet napos oldalát is és beépítsd a pozitív gondolkodást a mindennapjaidba!

INNEN TÖLTHETED LE A PROGRAMTERVET: