NapiRelax

Fogyást támogató
28 napos programterv

NapiRelax mobilapp

Elhatároztad, hogy mindent megteszel azért, hogy elérd a kívánt alakod? Jól jönne ehhez egy kis mentális támogatás?

 

Akkor kezdd el a NapiRelax 28 napos Meditációs Programját, hogy minden nap motivált legyél a diétában és a sportolásban!

INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp

MEDITÁCIÓS PROGRAMTERV:
FOGYÁS SZENVEDÉS NÉLKÜL!

Mi az a 28 napos Fogyást támogató Meditációs Programterv?

 

A programterv azoknak készült, akiknek nehézségük volt/van a diétájuk betartásával és nehezen veszik rá magukat a testmozgásra, vagy a jojó effektustól szenvednek.

A programtervet a NapiRelax mobilapplikáció meditációiból állítottunk össze szakszerűen, hogy ezúttal minden segítséget megkapj, hogy elérd a célodat! Ennek érdekében 28 napon át, minden nap elvégzel 2 vezetett meditációt: egyet reggel és egyet este.

4 hét után megtapasztalhatod, hogy mennyivel hatásosabb és könnyebb lesz a fogyókúra azzal, ha a diétát és a sportolást rendszeres meditációval is támogatod.

A 4 hetes, speciális Meditációs Programtervet AJÁNDÉKBA adjuk.

4 hetes fogyást segítő programterv

HOGYAN SEGÍT A MEDITÁCIÓ A FOGYÁSBAN?

⏩ A rendszeres meditálás motiváltan tart, hogy legyen kitartásod és akaraterőd betartani a kiválasztott étrendet.

⏩ Hatással lehetsz a testedben zajló folyamatokra, hogy felgyorsítsd az anyagcseréd.

⏩ Arra programozhatod az elméd, hogy kevésbé vágyakozz a kerülendő ételekre és szívesen fogyaszd a fogyást elősegítő ételeket.

⏩ A testmozgás rendszeresítését segítő meditációval növelheted a sportolás iránti vágyad és enyhítheted az erőfeszítések okozta kínlódást.

⏩ Hangulatjavító és energetizáló meditációk segítenek a lelkierő megtartásában, hogy elérhesd az álmaidat.

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATSZ A 28. NAP VÉGÉRE?

✅ Megtapasztalhatod, hogy az elhatározásod fokozatosan valósággá válik!

✅ A tested gyorsabban reagál a diétára és a testmozgásra, könnyebben repülnek le a kilók és a program végére kitűzött céljaidat sokkal könnyebben érheted el.

✅ A meditációkkal növelheted a szervezetedben a diéta és a testmozgás hatását, könnyebben tartod be az étrendet, és válhat rendszeressé a sportolás az életedben.

Az egészséges életmódra történő átállás kínlódás helyett örömmel tölt el, ezért érezheted majd, hogy jobb a kedved, amit a környezeted is észre fog venni rajtad!

MIT KELL TENNED, HOGY ELKEZDHESD A PROGRAMOT?

  1. Kattints erre a gombra, hogy megkapd a NapiRelax, AJÁNDÉK 4 hetes Meditációs Programtervét!
  1. Ha még nem tetted meg, akkor töltsd le az INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp-ot az App Store-ból vagy a Google Play-ből!
  1. Regisztrálj az app-ban, hogy létrehozd a Felhasználói fiókod, és válaszd ki a kedvezményes előfizetési lehetőségek közül a HAVI vagy az ÉVES csomagot.

  2. Ne halogasd, kezdd el minél hamarabb és haladj végig a kijelölt meditációkon reggel és este!

Ha szükségét érzed, akkor természetesen felcserélheted a program meditációit, de érdemesebb azon a tervek szerint haladnod és legfeljebb csak néhány alkalommal eltérni attól.

Akkor se ess kétségbe, ha 1-2 alkalom kimarad, ez bárkivel előfordulhat, ebben az esetben folytasd a soron következő meditációval.

Ha pedig menet közben bármi kérdés felmerül, akkor írj nekünk az info@inversum.eu címre, örömmel segítünk!