NapiRelax

Leszokást segítő
4 hetes programterv

Leszokást segítő
4 hetes programterv

NapiRelax mobilapp

Sokszor fogadtad már meg, hogy leteszed a cigit, de valami mindig visszahúzott?

 

Most itt a lehetőség, hogy a NapiRelax mobilapp 4 hetes MEDITÁCIÓS PROGRAMTERVÉVEL ezúttal sikeresen megszabadulj a káros szenvedélytől!

Sokszor fogadtad már meg, hogy leteszed a cigit, de valami mindig visszahúzott?

 

Most itt a lehetőség, hogy a NapiRelax mobilapp 4 hetes MEDITÁCIÓS PROGRAMTERVÉVEL ezúttal sikeresen megszabadulj a káros szenvedélytől!

INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp

LEGYEN KÖNNYEBB A LESZOKÁS A NapiRelax MEDITÁCIÓS PROGRAMTERVÉVEL!

Mi az a Leszokást segítő Meditációs Programterv?

 

A programterv azoknak készült, akiknek nehézségük volt/van a dohányzás abbahagyásával, vagy már időszakosan sikerült abbahagyniuk, de azóta visszaestek.

A programtervet a NapiRelax mobilapplikáció meditációiból állítottunk össze szakszerűen, hogy ezúttal minden segítséget megkapj, hogy elérd a célodat!

Ennek érdekében 4 héten át, minden nap elvégzel 2 db vezetett meditációt: egyet reggel és egyet este. A rendszeres meditálás segítségével 4 hét után képes leszel sikeresen letenni a cigit.

A 4 hetes, speciális Meditációs Programtervet AJÁNDÉKBA adjuk.

Leszokás

HOGYAN SEGÍTENEK A NapiRelax MEDITÁCIÓK A LESZOKÁSBAN?

⏩ A szokásaink tudatalatti szinten alakíthatóak, ezért a meditációk segítségével a dohányzás iránti vágyat fokozatosan le tudod csökkenteni, majd teljesen megszüntetni.

⏩ A meditációkban végzett vizualizációk a fokozatos leszokásban segítenek, hogy a program végére már teljesen letehesd a cigarettát.

⏩ A meditációk javítanak a lelkiállapotodon és levezetik a stresszt, hogy a dohányzásnak már ne kelljen ezt a szerepet kitöltenie.

⏩ Testileg és lelkileg folyamatosan feltöltődsz, amíg a tudatodat áthangolod az új, egészséges életmódra.

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATSZ?

✅ A program alatt fokozatosan képes leszel csökkenteni a dohányzás mennyiségét és megtapasztalhatod, hogy egyre kevésbé fogod kívánni a cigarettát.

✅ Minden egyes meditációval egy lépéssel közelebb kerülsz ahhoz, hogy teljesen megszabadulj a káros szenvedélyedtől.

✅ A meditációk hatására kiegyensúlyozottabbá, magabiztosabbá és nyugodtabbá válsz, ami javít a közérzeteden és energikusabbá is tesz.

✅ Ahogy fokozatosan megtapasztalod az egészségesebb életed pozitív hatásait, egyre kevésbbé fogod érteni, hogy miért is dohányoztál.

✅ A program végére végleg leteheted a cigarettát és élheted az egészségesebb életed!

MIT KELL TENNED, HOGY ELKEZDHESD A PROGRAMOT?

  1. Kattints erre a gombra, hogy megkapd a NapiRelax, AJÁNDÉK 4 hetes Meditációs Programtervét!
  1. Ha még nem tetted meg, akkor töltsd le az INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp-ot az App Store-ból vagy a Google Play-ből!
  1. Regisztrálj az app-ban, hogy létrehozd a Felhasználói fiókod, és válaszd ki a kedvezményes előfizetési lehetőségek közül a HAVI vagy az ÉVES csomagot.

  2. Ne halogasd, kezdd el minél hamarabb és haladj végig a kijelölt meditációkon reggel és este!

Ha szükségét érzed, akkor természetesen felcserélheted a program meditációit, de érdemesebb azon a tervek szerint haladnod és legfeljebb csak néhány alkalommal eltérni attól.

Akkor se ess kétségbe, ha 1-2 alkalom kimarad, ez bárkivel előfordulhat, ebben az esetben folytasd a soron következő meditációval.

Ha pedig menet közben bármi kérdés felmerül, akkor írj nekünk az info@inversum.eu címre, örömmel segítünk!

Villám meditáció
a tartós eredményért!

Amikor már leszoktál a dohányzásról, de egy-egy helyzet vissza akarna húzni a régi szokásodhoz, vagy épp leszokóban vagy és kísértésbe esel, akkor a rágyújtás helyett végezd el ezt a villám meditációt!

Segít megerősíteni a füstmentes élet melletti elköteleződésedet és jó érzésekkel tölt el rágyújtás helyett.