NapiRelax

Jól vagyok!
4 hetes programterv.

NapiRelax mobilapp

Egy MEDITÁCIÓS KIHÍVÁSRA invitálunk, melynek a végére garantáljuk, hogy sokszorosan jobban érzed majd magad!

Ehhez egy 4 hetes programtervet is kapsz, napi 2 meditációval, kezdj hát neki az életed megváltoztatásához!

INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp

VÁLTOZTASS AZ ÉLETEDEN A NAPIRELAX MEDITÁCIÓS KIHÍVÁSÁVAL!

Miről szól a meditációs kihívás?

4 héten át – lehetőleg minden nap – elvégzel 2 vezetett meditációt: egyet reggel, ébredés után és egyet este, lefekvéskor.

A célunk, hogy te is megtapasztald a 4 hét után, hogy mennyivel jobbá válik az életed azzal, ha beépíted a rendszeres meditálást a mindennapjaidba!

Ehhez összeállítotunk Neked egy 4 HETES, SPECIÁLIS MEDITÁCIÓS PROGRAMTERVET, ami ingyenesen letölthető!

Nagyon egyszerű dolgod lesz, csak követned kell a gondosan összeválogatott mentális edzéstervet, hogy átéld a csodálatos változást.

HOGYAN SEGÍT A MEDITÁCIÓ KÖZÉRZETED JAVÍTÁSÁBAN?

A meditáció a legjobb természetes stresszlevezető eszköz, amit számos kutatás bizonyít. Ezt segítik majd többek közt a tervben szereplő Nyugalom, Stresszoldó, Lélekerősítő meditációk.

⏩ A célirányos meditációkkal javíthatsz a hangulatodon és a hozzáállásodon. Ezt támogatják a programban például a Pozitív szemlélet, az Önbizalom, a Célok elérése meditációk.

⏩ A rendszeres ellazulás nyugodtabbá és energikusabbá tesz. Ebben segítenek majd például az Elalvás, Napindítás, Energetizáló meditációk.

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATSZ, HA RÉSZT VESZEL A KIHÍVÁSBAN?

✅  Már a kihívás első hetében megtapasztalhatod, hogy mennyivel nyugodtabb, kipihentebb és ezáltal kiegyensúlyozottabb lehet az életed.

✅  Megszabadulsz az elmúlt évek alatt feltorlódott feszültségektől, ami megkönnyebbüléssel tölt el és a szervezetedre is egészségjavító hatással van.

✅  Megtapasztalhatod, hogy egyre gyakrabban jár át a boldogság, konstruktívabb és türelmesebb leszel magaddal és másokkal, és gyakrabban veszed észre az élet pozitív oldalát.

✅ A program végére a tükörből egy mosolygósabb verziód köszön majd vissza rád!

MIT KELL TENNED AHHOZ, HOGY RÉSZT VEHESS A KIHÍVÁSBAN?

  1. Töltsd le a NapiRelax INGYENES, 4 hetes meditációs programját!

  2. Ha még nem tetted meg, akkor töltsd le az INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp-ot az App Store-ból vagy a Google Play-ből!

  3. Ha még nem tetted meg, akkor vásárold meg a HAVI előfizetést! Ez mindössze 3.800 Ft, de az első hónap kedvezményesen csak 2.900 Ft.

  4. Kezdd el a kihívást  és haladj végig a kijelölt meditációkon reggel és este!


Ha szükségét érzed, akkor természetesen felcserélheted a program meditációit, de érdemesebb azon a tervek szerint haladnod és legfeljebb csak néhány alkalommal eltérni attól.

Akkor se ess kétségbe, ha 1-2 alkalom kimarad, ez bárkivel előfordulhat, ebben az esetben folytasd a soron következő meditációval.

Ha pedig menet közben bármi kérdés felmerül, akkor írj nekünk az info@inversum.eu címre, örömmel segítünk!