NapiRelax

Lefogyok!
28 napos programterv.

NapiRelax mobilapp

Elhatároztad, hogy mindent megteszel azért, hogy elérd a kívánt alakod? Jól jönne ehhez egy kis mentális támogatás?

Akkor haladj végig a NapiRelax 28 napos MEDITÁCIÓS PROGRAMTERVÉN és támogasd a fogyást a szakszerű programunk segítségével!

INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp

LEGYEN KÖNNYEBB A FOGYÁS A NAPIRELAX MEDITÁCIÓS PROGRAMTERVJÉVEL!

Miről szól a fogyást támogató Meditációs Programterv?

28 napon át, minden nap elvégzel 2 vezetett meditációt: egyet reggel, ébredés után és egyet este, lefekvéskor.

Ez alatt te is megtapasztalhatod, hogy mennyivel hatásosabb és könnyebb lesz a fogyókúra azzal, ha a diétát és a sportolást rendszeres meditációval is támogatod.

Ez a szakszerűen összeállított Meditációs Programterv ingyenesen letölthető, a benne szereplő meditációkat pedig a NapiRelax mobilapplikációban találod.

Nagyon egyszerű lesz, neked csak követned kell a gondosan összeválogatott mentális edzéstervet, hogy a fogyás szenvedés nélkül és könnyedén történjen meg!

4 hetes fogyást segítő programterv

HOGYAN SEGÍT A MEDITÁCIÓ A FOGYÁSBAN?

⏩ Hatással lehetsz a testedben zajló anyagcsere folyamatokra, hogy felgyorsítsd a kívánt testalkat elérését.

⏩ A meditáció hatással van a tudatalatti elméd működésére, amivel a fogyást elősegítő ételek kívánására hangolhatod magad.

⏩ A testmozgás rendszeresítését segítő meditációval növelheted a sportolás iránti vágyad és enyhítheted az erőfeszítések okozta kínlódást.

⏩ Hangulatjavító és energetizáló meditációk segítenek a lelkierő megtartásában, hogy elérhesd az álmaidat.

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATSZ A 28 NAP ALATT?

✅ Megtapasztalhatod, hogy az elhatározásod fokozatosan valósággá válik! A tested gyorsabban reagál a diétára és a testmozgásra, könnyebben repülnek le a kilók és a program végére kitűzött céljaidat sokkal könnyebben érheted el.

✅ A meditációkkal növelheted a szervezetedben a diéta és a testmozgás hatását, könnyebben tartod be az étrendet, és válhat rendszeressé a sportolás az életedben.

Az egészséges életmódra történő átállás kínlódás helyett örömmel tölt el, ezért érezheted majd, hogy jobb a kedved, amit a környezeted is észre fog venni rajtad!

MIT KELL TENNED AHHOZ, HOGY RÉSZT VEHESS A PROGRAMBAN?

  1. Töltsd le a NapiRelax INGYENES, 28 napos meditációs programját!

  2. Ha még nem tetted meg, akkor töltsd le az INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp-ot az App Store-ból vagy a Google Play-ből!

  3. Ha még nem tetted meg, akkor vásárold meg a HAVI előfizetést! Ez mindössze 3.800 Ft, de az első hónap kedvezményesen csak 2.900 Ft.

  4. Kezdd el a programot és haladj végig a kijelölt meditációkon reggel és este!

Ha szükségét érzed, akkor természetesen felcserélheted a program meditációit, de érdemesebb azon a tervek szerint haladnod és legfeljebb csak néhány alkalommal eltérni attól.

Akkor se ess kétségbe, ha 1-2 alkalom kimarad, ez bárkivel előfordulhat, ebben az esetben folytasd a soron következő meditációval.

Ha pedig menet közben bármi kérdés felmerül, akkor írj nekünk az info@inversum.eu címre, örömmel segítünk!