NapiRelax

Ajándékozz meditációt
karácsonyra!

NapiRelax mobilapp

Szeretnéd, hogy a hozzád közel állók boldogabbak és nyugodtabbak lehessenek a mindennapokban? 

Ajándékozz ÉVES előfizetést most 15% kedvezménnyel  az INVERSUM NapiRelax mobilapplikációhoz, hogy egy egész évre mosolyt csalj a szeretteid arcára!

Természetesen saját magadat is megajándékozhatod! A KUPONKÓDÉRT görgess lejjebb!

INVERSUM NapiRelax meditációs mobilapp

A NYUGALOM A LEGSZEBB AJÁNDÉK!

Wellness a léleknek

Szeretnéd valami igazán hasznos ajándékkal meglepni valamelyik családodtagodat vagy barátodat, amitől nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lehet a mindennapokban?

Akkor ajándékozd meg a rendszeres meditálás lehetőségével, erre pedig a NapiRelax – ÉVES előfizetése a tökéletes választás!

Ráadásul most 15%-os kedvezménnyel veheted meg az ajándékot, hogy Neked is kényelmesebbé tegyük a karácsonyi bevásárlást!

Előfizetés
Ajándékkártya

MIT ADSZ NEKI EZZEL AZ AJÁNDÉKKAL?

🔹 Egy (végre) magyar nyelvű, nemzetközi színvonalú meditációs mobilapplikációval lesz gazdagabb.

🔹 Használatával egészségesebb és boldogabb lesz.

🔹 Tudatosabb emberré válhat, aki kezébe vette a saját sorsát.

🔹 16 témakörben, 70 meditáció segíti a legkülönbözőbb élethelyzetekben: például az elalvásban, a stresszlevezetésben, a fókuszáltság növelésében vagy a gyógyulásban.

🔹 Nem terheli a bolygót felesleges szeméttel, mert az ajándék és a csomagolás is digitális.

MI AZ AJÁNDÉKOZÁS MENETE?

Az ajándékozáshoz írj nekünk az info@inversum.eu címre, írd meg az ajándékozott nevét mi elkészítjük a névre szóló DIGITÁLIS AJÁNDÉKKÁRTYÁT. 

Ezt akár egy egyszerű üzenetben is elküldheted a telefonjára. Neki csak le kell töltenie az app-ot a megfelelő digitális áruházból és jelezni nekünk e-mailben, hogy aktiváljuk az ajándék éves előfizetését.

A fizetéshez szükséges tennivalókat a levelünkben megírjuk Neked.

NP éves ajándékkártya

Inkább saját magad ajándékoznád meg?

Ennek semmi akadálya, hiszen Te is megérdemled, hogy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és boldogabb legyél 2024-ben! Használd ki a kedvezményes lehetőséget és biztosítsd magadnak az egész éves meditálást 15% kedvezménnyel!

Csak annyit kell tenned, hogy az applikációban az Előfizetés oldalon beírod a kuponkódot és máris kiválaszthatod a kedvezményes előfizetés lehetőségét.

🎄 Kupunkód: Karacsony23